Je hoeft je nooit meer te vervelen…

Handen uit de mouwen! Luchtkastelen bouwen, wie is er niet groot mee geworden? Of het nu gaat om een zandkasteel in de vloedlijn of het achtste wereldwonder in de woonkamer, ze zijn gedoemd om onder te gaan. Maar dat doet aan het bouwplezier niets af! In onze werkkamer kun je zelf aan de slag. Laat je inspireren door architecten, uitvinders en kunstenaars!

We hebben in de Werkkamer de meest traditionele vorm van bouwspeelgoed: blokken van steen en hout. Maar je treft er ook modernere bouwspellen aan. Ooit gehoord van Mobaco? Dat was in Nederland de directe voorloper van LEGO. We dagen je uit om de skyline van Deventer na te bouwen met kabouterplankjes!

Ook is er veel ander constructiespeelgoed zoals Meccano, Ankerbouwstenen en K’NEX te vinden waarmee je kunt spelen. En als je het durft om te dansen met je eigen tekening dan is de Tekentovenaar écht iets voor jou!

Maar… natuurlijk ook tijd voor spel en ontspanning! 
Doe een bordspelletje of maak je eigen poppentheater! Het leuke van spelen is dat je in een andere wereld stapt. Je komt even los van het dagelijkse leven. Heel gezond en gezellig, maar soms moet je wel tegen je verlies kunnen!

 

 

Delen