Home Max Verstappen: Master of Puppets

Max Verstappen: Master of Puppets

vanaf 2 oktober 2022 te zien!

De wereldberoemde poppenmaker- en speler Max Verstappen krijgt vanaf 2 oktober 2022 een eigen expositie over zijn leven en het ambacht als poppenmaker.

Poppenmaker- en speler Max Verstappen, bekend van nostalgische kinderseries als ‘Otje’ en ‘Ibbeltje’ en zijn eigen theatervoorstellingen, is de nieuwe gast van het Speelgoedmuseum. In de expositie ‘Max Verstappen: Master of Puppets’ wordt zijn leven en de bijzondere ambacht als poppenmaker- en speler uitgelicht. Zo schenken we aandacht aan Verstappens vroegste poppen die hij als kind maakte tot aan de hedendaagse poppen die hij maakt voor musicals en theatervoorstellingen.

Wist je dat Max ook aan de wieg stond van de poppen uit de Annie M.G. Schmidt-series ‘Otje’ en ‘Ibbeltje’ en van ‘Raaf’ uit ‘Huisje Boompje Beestje’ van SchoolTV?