Algemene voorwaarden tickets

Algemene voorwaarden ticketsĀ 

Sta je liever niet in de rij bij de kassa? Bestel dan vooraf online een e-ticket via onze ticketmodule. Na de transactie ontvang je je toegangsbewijs per e-mail. Deze kun je meenemen bij je bezoek aan Speelgoedmuseum Deventer (en in het geval van de aanschaf van een combikaart aan Museum De Waag) of laten zien op je smartphone.

Let op: wij geven geen geld terug voor ongebruikte e-tickets.

E-tickets geven toegang tot Speelgoedmuseum Deventer en kunnen aan de kassa gescand worden. E-tickets geven toegang tot het gehele museum, zowel de permanente collectie als alle tijdelijke tentoonstellingen, tenzij bij een tentoonstelling nadrukkelijk is aangegeven dat je er een speciaal ticket voor nodig hebt.

Na de transactie ontvangt je jouw ticket(s) per email. Je moet het ticket voor je bezoek afdrukken of ter plekke kunnen tonen op je smartphone.

Koop je meerdere tickets, dan dien je alle tickets af te drukken of op je smartphone te kunnen tonen. Bij het betreden van Speelgoedmuseum Deventer kun je je ticket(s) bij de balie laten scannen. Bestaat de groep uit meerdere personen, dan dien je alle tickets te scannen.

Voor het gebruik van onze online ticketmodule en het verrichten van de betaling van de online tickets worden transactie- en servicekosten gerekend. Deze additionele kosten komen bovenop de vastgestelde prijs per ticket.

Je e-ticket ontvang je normaal gesproken, per email, binnen enkele minuten na aankoop. Heb je een uur na aankoop nog steeds geen ticket ontvangen, kijk dan eerst even in de spam-box van je emailprogramma. E-tickets worden soms als spam gezien. Is het ticket ook daar niet aangekomen, neem dan contact op via 0252-707588 of met servicedesk@ticketteam.nl voordat je naar Speelgoedmuseum Deventer afreist. Het is voor onze medewerkers niet mogelijk om bij aankomst te controleren of je een e-ticket hebt, of dit ticket alsnog voor je af te drukken.

De QR-code op de e-tickets mag niet gevouwen of beschadigd worden. Bij beschadiging kan de QR-code misschien niet gelezen worden waardoor er geen toegang kan worden verleend. Een e-ticket geeft slechts eenmaal toegang tot het museum. Op de e-tickets zijn onze Algemene Bezoekersvoorwaarden van toepassing.