Disclaimer

Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de juistheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Het Speelgoedmuseum Deventer alsmede betrokken toeleveranciers van informatie zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van de informatie via internet alsmede van technische storingen.

Het Speelgoedmuseum Deventer is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat het Speelgoedmuseum Deventer gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat het Speelgoedmuseum Deventer de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

Het Speelgoedmuseum Deventer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Het Speelgoedmuseum Deventer behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien je zelf mededelingen of informatie plaatst op deze website geef je daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie op deze website behoren toe aan het Speelgoedmuseum Deventer of zijn opgenomen met toestemming van de eigenaar van de desbetreffende intellectuele eigendomsrechten. Reproductie van afbeeldingen voor commercieel gebruik is niet toegestaan. Wil je een afbeelding gebruiken voor commercieel gebruik, stuur dan een e-mail naar info@deventerverhaal.nl.

Lees ook onze Privacy Policy.