Onze huisregels

Huisregels Speelgoedmuseum Deventer

De algemene bezoekersvoorwaarden vind je hier.

Onze huisregels
1.1 Jeugd jonger dan 14 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene het museum in. De begeleidende volwassene(n) is/zijn verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van de door hen begeleide personen.
1.2 Voor alle kassa’s in ons museum geldt dat je contant of met pin kunt betalen.
1.3 Ie kan tijdens je bezoek gebruik maken van onze museumwinkel. Hiervoor gelden speciale richtlijnen gebaseerd op het protocol ‘Veilig en verantwoord winkelen’. Je bent verplicht deze maatregelen op te volgen. Ons personeel kan je daarop aanspreken.
1.4 In Speelgoedmuseum Deventer mogen in de tentoonstellingsruimtes geen zelf meegebrachte (alcoholische) dranken worden genuttigd. Alleen geregistreerde assistentiehonden zijn toegestaan.
1.5 De bezoeker van het museum zal verder:
a. geen tentoongestelde objecten aanraken, tenzij expliciet vermeld;;
b. andere bezoekers niet hinderen, waaronder inbegrepen het langdurig het zicht op tentoongestelde objecten belemmeren of het veroorzaken van geluidsoverlast;
c. niet roken;
d. geen eten of drinken nuttigen;
e. geen foto-, video- en filmopnamen maken waarbij gebruik wordt gemaakt van lampen, flitsapparatuur en/of statieven of andersoortige toebehoren (waaronder inbegrepen selfiesticks);
f. niet tekenen of schilderen zonder voorafgaande toestemming verleend door de informatiebalie;
g. geen goederen aan derden te koop aanbieden, dan wel kosteloos verschaffen.
1.7 Ouders, begeleiders en leerkrachten zijn verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen en/of groepsleden.
1.8 Er zijn gratis audiotours in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar. Zonder toestemming vooraf van het Speelgoedmuseum is het andere personen niet toegestaan om rondleidingen te geven.

Onze huisregels zijn gepubliceerd op deze website, www.hetspeelgoedmuseum.nl