Home Het Speelgoedmuseum viert feest en pakt uit!

Het Speelgoedmuseum viert feest en pakt uit!

16 november 2023

In de maanden november en december pakken we, als dank en waardering voor alle bezoekers die we dit jaar hebben ontvangen, groots uit met diverse activiteiten en gratis presentjes. Ook schenken we aandacht aan onze 50.000e bezoeker.

Eén van de prijzen waarop iedere bezoeker kans maakt, is een jaar lang gratis toegang tot het Speelgoedmuseum. Maar… er worden meer cadeautjes uitgedeeld.

50.000e bezoeker in aantocht
Al meer dan vijfennegentigduizend voetjes zijn de drempels van onze twee sfeervolle koopmanshuizen uit de Hanzetijd gepasseerd. We stevenen daarmee af op maar liefst 50.000 bezoekers. Een ongekend succes voor het Speelgoedmuseum dat sinds twee jaar vernieuwd heropend is. Speciaal voor deze mijlpaal hebben we als prijs een jaar lang gratis toegang tot het Speelgoedmuseum beschikbaar gesteld. Iedere bezoeker maakt automatisch kans op de prijs.

Activiteiten voor jong en oud
Op 18 november kun je een eigen ‘foekepotje’, een oud volksmuziekinstrument, knutselen. Vanaf 25 november staat het Sinterklaasfeest centraal en kun je een schoentje knutselen. Ook is er een leuke Sinterklaasspeurtocht door het museum af te leggen. Verder houden we verscheidene raad-en-win acties. Rond kerst pakken we uit met onder meer een bijzondere kerstboomwensenactie.

Het Speelgoedmuseum is van dinsdag tot en zondag van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Voor alle informatie over onze feestelijkheden ga je naar deze pagina!

Delen